Skip links

Tech Student Event

Next Level

Project

Next Level is een event dat tech studenten helpt bij het zetten van de stap van student naar professional. Met als doel uitdaging en persoonlijke ontwikkeling.

Het doel van het event is het werven van kwalitatief hoogwaardige medewerkers, en zich profileren als specialistisch leider. Ze hebben de ambitie om jaarlijks 5% – 7% te groeien. Voor 2019 gaat het om 55 nieuwe IT-studenten.

De doelgroep zijn gedreven mannen tussen de 20 en 25 jaar met een opleiding in informatica of IT. Ze willen de beste zijn in hun vakgebied en werken graag met de nieuwste technieken. Persoonlijke ontwikkeling vinden ze erg belangrijk. Daarnaast zijn uitdagende opdrachten en goede begeleiding van belang.

Event

Het is een topnotch tech-eventdag, exclusief en gratis voor IT-studenten. Er komen gerenommeerde externe keynotesprekers en topsprekers van Next Level. Zij vertellen over de nieuwste technologiën en innovaties. Ook vertellen oud afstudeerders en medewerkers over hun ervaringen. Doe mee aan plenaire sessies, workouts/breakouts. Aan het eind van de dag is er een toffe afsluiting met een borrel.

Concept

Waarom ‘Next Level’? De naam staat voor ‘de volgende stap’ of ‘forward & beyond’ (de B2B slogan). De doelgroep vindt uitdaging en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Ze willen de stap kunnen zetten van student naar professional (next level). Het is een energieke en pakkende naam die goed klinkt. ‘Next level’ wordt ook vaak gebruikt om iets tofs te omschrijven; “Dat is echt next level!”. Gaming is een van de hobby’s van de doelgroep, de term ‘Next Level’ is voor hen bekend. Daarnaast is de naam in lijn met hun corporate positionering als specialistisch leider en aansprekend voor de jonge doelgroep.

Logo

Het beeldmerk is een pixelige weergave van de letter ‘X’. De pixel-stijl omdat het een tech-event is. En de ‘X’ staat voor ‘bestemming’ of ‘doel’. Het beeldmerk wordt ook als stijlelement gebruikt in diverse uitingen. Daarnaast kan er van de ‘X’ ook 1 pijl (play/start) of 2 pijlen (next/forward) gemaakt worden. De vorm kan dynamisch worden gebruikt.

Vorige
Volgende